Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Inklusion. Dilemmaer i organisation, profession og praksis" by Helene Ratner ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Inklusion. Dilemmaer i organisation, profession og praksis

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Inklusion. Dilemmaer i organisation, profession og praksis
  • Author : Helene Ratner
  • Release Date : January 26, 2013
  • Genre: Study Aids,Books,Reference,
  • Pages : * pages
  • Size : 1203 KB

Description

PÃĨ skoler, der arbejder med inklusion, oplever praktikere en rÃĶkke forhÃĨbninger, udfordringer og dilemmaer: forhÃĨbninger om, at refleksion kan forandre den lokale skolekultur, udfordringer med en mere mangfoldig elevgruppe og en Ãļget ansvarliggÃļrelse af lÃĶrerprofessionen samt dilemmaer i arbejdet med et inkluderende bÃļrnesyn. PÃĨ den ene side bliver skoler afhÃĶngige af lÃĶreres og lederes engagement, pÃĨ den anden side bliver professionel afmagt og svÃĶre elevkonflikter en stÃļrre del af hverdagen.

 

En stÃļrre bevidsthed om dilemmaerne vil hjÃĶlpe skoleledere, skolekonsulenter, beslutningstagere og lÃĶrere til at agere i praksis, uden at de behÃļver at tage ensidig stilling for eller imod inklusion. Med afsÃĶt i aktÃļrnetvÃĶrksteori og analyser af sÃĨvel politik, pÃĶdagogisk teori og konkrete praksiseksempler beskriver forfatteren dilemmaerne og viser, hvordan politiske mÃĨlsÃĶtninger og pÃĶdagogiske teorier forhandles og ‘oversÃĶttes’ i praksis. Det giver blik de utilsigtede konsekvenser, dilemmaerne fÃĨr for praksis.

Bogen henvender sig til praktikere og til studerende pÃĨ videregÃĨende uddannelser, der Ãļnsker et indblik i hverdagens dilemmaer og et teoretisk vÃĶrktÃļj til at analysere dem med.


PDF Books Download "Inklusion. Dilemmaer i organisation, profession og praksis" Online ePub Kindle