Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Innovative elever. Undervisning i FIRE faser" by Lilian Rohde & Anja Lea Olsen " Book PDF Kindle ePub Free

Innovative elever. Undervisning i FIRE faser

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Innovative elever. Undervisning i FIRE faser
  • Author : Lilian Rohde & Anja Lea Olsen
  • Release Date : January 20, 2013
  • Genre: Study Aids,Books,Reference,
  • Pages : * pages
  • Size : 9658 KB

Description

enne bog giver lÃĶrere en didaktisk metode og konkrete forslag til, hvordan innovativ kompetence og entreprenÃļrskab udvikles hos eleverne i alle f*g. Metoden er bygget op om et undervisningsdesign – FIRE-Design – i fire faser:

ForstÃĨ

IdÃĐudvikle

Realisere

Evaluere


FÃļrste del af bogen beskriver grundlaget for den didaktiske models faser. Anden del giver konkrete forslag til Ãļvelser i undervisningen. Til bogen hÃļrer en rÃĶkke kopiark til brug i undervisningen.


Bogen henvender sig primÃĶrt til lÃĶrere i praksis og til lÃĶrerstuderende i forbindelse med praktikforlÃļb. Men den er ogsÃĨ oplagt i andre dele af uddannelsessystemet, fx pÃĨ ungdomsuddannelserne. 


Lilian Rohde er lektor ved lÃĶreruddannelsen UCC med erfaring inden for grund-, efter- og videreuddannelse samt udviklingsprojekter bÃĨde nationalt og internationalt. Koordinator for Center for Innovation ved UCC og medforfatter til blandt andet KlÃĶdt pÃĨ til verden - en hÃĨndbog til undervisere om interkulturel kompetence og Portfolio - engelskmaterialer til 4. klasse.


Anja Lea Olsen er lÃĶrer pÃĨ HTX, KÃļbenhavns Tekniske Gymnasium, og har mange ÃĨrs erfaring fra folkeskolen med blandt andet innovationsundervisning, First LEGO League, naturfagsmaraton m.m. Har holdt kurser og workshops om innovation i folkeskolen, pÃĨ 

UC LillebÃĶlt og UCC for bÃĨde lÃĶrere og lÃĶrerstuderende.


OBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. LÃĶs mere pÃĨ www.lrdigital.dk/guide


Books Free Download "Innovative elever. Undervisning i FIRE faser" PDF ePub Kindle